Регистрацијата на Блогерај е отворена за секого. Се што треба е да ги пополните полињата и ние ќе ја подготвиме вашата нова корисничка сметка.

детали за корисничка сметка



рок на пробивање:

детали на профилот

Внесете го бројот на Вашиот мобилен телефон во формат 3897ххххххх. Бројот на мобилен е потребен за испраќање пораки во QuickBox. Пораките се испраќаат на бројот 144555 (од сите оператори, без префикс). Цената на еден смс е 5 денари + 18 % ддв.

детали за блогот

http:// .blog.mk

да, сакам да креирам нов блог
(ако полето не го штиклирате,
ќе добиете само корисничко име
без блог.)

докажи дека си човек

Логото на Блогерај е со боите: бела и ..... (одговорот напишете го на латиница во полето подоле)